Termeni si conditii

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea nr. 284 privind comertul electronic republicata si modificata juridic in 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii administrator magazin online
Site-ul www.saltea.md este administrat de catre SALTEA MD cu sediul in municipiul Chisinau, str. Albisoara nr.4, cod postal 2001, Republica Moldova, inregistrata la Camera de Inregistrare Chisinau, Cod de Identificare Fiscala 10******00490, Tel. 069009692, email: saltea.md@gmail.com

2. Acceptare TCGV

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

- Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Saltea MD, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

- Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online Saltea MD, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV magazinului online Saltea MD stau la baza contractului astfel perfectat.
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin numerar sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs si includ cheltuielile de livrare. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Saltea MD si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate in cazul solicitarii acesteia. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat de garantie, cec, recomandari de utilizare pentru pastrarea produsului in timp etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. In cazul indisponibilitatii unei marimi de saltele, aceasta poate fi efectuata la comanda in decurs de maxim 24 de ore de la solicitarea comenzii. mai mult decat atat, Clientul are posibilitatea de a da comanda de un model de saltea personalizat, incepand cu straturile saltelei, forma (patrata, rotunda, dreptunghiulara, etc.) si pana la inaltimea acesteia. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

7. Garantii

SALTEA MD garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la fabrica ce se afla in posesia magazinului online SALTEA MD) si însotite de factura fiscala in cazul solicitarii acesteia, chitanta/cec (eliberat(a) de administrator) si certificat de garantie.
Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj si pe site, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email saltea.md@gmail.com.

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Politica de retur:

Conform legilor in vigoare nr.1465 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, e-mail sau apel telefonic. Datele noastre sunt: Email: saltea.md@gmail.com sau Telefon: +37369009692.
În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 

La solicitarea si cu acordul consumatorului, SALTEA MD poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.
Nu pot fi returnate produsele care:

  • au facut obiectul unei comenzi speciale
  • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
  • au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client, adaugarea anumitor straturi, elaborarea la comanda a saltelei ce se abate de la modelurile standarde)
  • prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
  • au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
  • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vanzare

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întruat cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune. SALTEA MD va suporta cheltuielile de retur daca acesta ii este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia). Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email saltea.md@gmail.com . 

9. Program de lucru, livrari, termene
-O comanda poate fi plasata in orice moment. Perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8:00-20:30 si Sambata - Duminica in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.
- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate in aria specificata prin curier.
- Termenul de livrare pentru produse este de 5-12 ore din momentul confirmarii livrarii sau stabilirii unui termen pentru o zi si o ora concreta din uramtoarele 14 zile la solicitarea Clientului.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

10. Obligatiile cumparatorului
- sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
- sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului;
- sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.
11. Obligatiile vanzatorului
-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
- sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- sa livreze produsele in cel mult 72 ore de la confirmarea livrarii;
- sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori exclusiv cu scopul de a procesa comenzile, fara transmiterea datelor personale sau publicarea acestora. 

telefon: +37369009692 email: saltea.md@gmail.com 

Citeste si Politica de confidentialitate