ОТЗЫВЫ

Daniela Bratu (Studenta) - "Am încercat salteaua prietenei mele și mi-am cupărat și eu imediat. Ne place la culme!" 

Victor Subtirelu (Freelancer) - "O echipă amabilă și profesionistă. Calitatea produselor la cel mai înalt nivel. Design modern și actual. Succese și clienți fideli!"

Elvira Dan (Consultanta Orange) - "Bravo echipei Saltea.md pentru profesionalism! Am ramas foarte mulțumită de salteaua Confort. Atitudinea si modul in care este tratat de la prima consultație pina l livrare... Va vom recomanda cu mare drag!"

Cristina Nicolaev (Organizator evenimente) - "Buna ziua, sunt foarte multumita de aceasta companie. Comand deja a doua saltea de la ei, este foarte calitativa si extrem de confortabila. Deservirea e pe nota 10+!! Cu mare incredere voi reveni si va recomand cu incredere!!!"

Vasile Mocanu (Director cafenea) - "Dormim foarte bine, nu ne doare spatele si ne trezim odihniti. Operatorul de la telefon ne-a recomndat saltea Pocket Spring si ii multumim pentru amabilitate si sinceritate. Livrarea a fost efectuata cu o zi mai tarziu, insa datorita atitudiinii personalului, mica problema sa rezolvat."

...и таких клиентов больше 200 каждый год

У вас была возможность поспать на матрасе от нас? Оставьте свое мнение здесь и получите еще одну подушку в подарок.