Saltea Mega (Spring)

arcuri individuale

Pret: de la 2020lei (60cm/100cm) pana la  5845lei (200cm/200cm)

> disponibil în rate la 0%

Poseda benzi performante, care permit un flux de aer mai puternic spre suprafata saltelei. Sistemul saltelei combina straturile EdgeGuard cu ActiGuard ceea ce inseamna ca suportul corpului va fi intensificat gratie arcurilor independente strans grupate.


Recomandat: - copiilor mai mari de 5 ani.

- persoanelor de orice varsta, sub 100kg. ce duc un mod sanatos de viata si doresc un suport excelent pentru corp sau au dureri de spate, ce vor fi ameliorate datorita arcurilor individuale cu efect de masaj.


CONSULTATIE SI COMENZI PRIN TELEFON: 

0 (69) 00 96 92

Livrare gratuita

Livrarea saltelei poate fi facuta in aceeasi zi si este gratuita.

Garantie 7 ani

Certificatul de garantie il primiti la livrare de la curier.

2 perne cadou

Doua perne ortopedice de marimea 50cm x 70cm.

Ridicare la etaj

Curierul va ajuta sa ridicati salteaua la etaj.


Structura

  • Husa detasabila
  • Spuma, densitate 28/35
  • Strat de sustinere
  • Arcuri individuale (Pocket)
  • Pâslă
  • Inaltime: 22cm standard (la comanda pana la 30cm)
  • Duritate: medie
  • Garantie: 7 ani

*La solicitare se adauga straturi (ex. latex/cocos/memory).


Descriere

Mega (Spring) - dispune de o umplutura durabila, care va ajuta sa va mentineti in stare super comoda, in plus materialul exterior respinge umezeala potentiala departe de corp, oferindu-ne beneficiul suplimentar de confort.

Salteaua Pocket poseda benzi performante, care permit un flux mai puternic de aer spre suprafata saltelei, ceea ce inseamna ventilare si temperatura bine reglata pe timpul somnului. Sistemul combina EdgeGuard-ul cu ActiGuard-ul ceea ce inseamna ca suportul corpului va fi intensificat gratie arcurilor independente strans grupate dupa tehnologia Micro Precision (presupune tehnica otelului tras la rece). Deci, profitam de o distributie mai buna a greutatii noastre si o usurare a punctelor de presiune care sunt cunoscute ca provoaca tulburari de somn.

Salteaua este acoperita cu un finisaj belgian, care nu numai ca va face salteaua durabila, dar va impiedica si deteriorarea. Patru orificii de aerisire din alama permit un debit mai puternic al aerului. Produsa cu grija in fabrica noastra urmand proiectii de ultima generatie, aceasta saltea este captusita manual si are doua randuri de cusaturi laterale pentru sustinerea superioara a muchiei.


Proiectat minuțios, confort
magic.