Plapuma Saltea.md™

Moale ca un pui de panda. Prea confortabila.

Numarul de fibre este un concept invechit, folosit pentru a convinge consumatorii ca mai mult este mai bine. Problema este cu cat numarul fibrelor este mai mare, cu atat tesatura este mai stransa, ceea ce duce la straturi rigide, sufocante. Plapuma noastra este proiectata stiintific cu numarul optim de fibre pentru a asigura o respirabilitate maxima.

Cele mai bune tehnici de confort,

infasurate intr-o singura plapuma.

Bucura-te de orice moment al zilei, datorita celei mai confortabile stiinte a paturilor. Conceputa pentru a usura somnul, confortabila plapuma Saltea.md ™ iti permite sa te relaxezi fie ca vrei sa tragi un pui de somn Duminica pe canapea sau vrei sa privesti un film cu jumatatea ta.

Noi alegem violet. Voi?

Alege pozitia preferata si comoda.

Confortabila si racoritoare, super-moale din fibre de bambus, astfel incat sa iti poti ajusta pozitia pana la partea care se potriveste momentului.

Zona de confort, care nu dauneaza.

Infasoara-te in umplutura calda si totusi respirabila ActiBreeze ™ ce te ajuta sa te simti confortabil in lunile mai reci si sa te racoresti in lunile mai calde.

Durabilitate zilnica, fara grija.

Nu transpiri. Puful marunt si moale, din materiale rezistente la pete si lavabile, rezista ani de utilizare si de curatare.

750lei 

200cm x 220cm


Garantie 1 an

Eco

Moale